No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Aquests són els 7 joguets eròtics de moda que estan triomfant a Espanya. No et quedes sense el teu!

A l’hora d’aconseguir que la parella pugui gaudir al màxim de les seves relacions sexuals, és important sortir de la rutina. I per sortir d’aquesta rutina, una bona opció pot ser optar pels joguets eròtics de moda.

No sempre és fàcil saber què està de moda i què no, per aquest motiu, amb l’ajuda de les nostres noies, et mostrarem una llista de joguets eròtics amb els quals ho passaràs molt bé amb la teva parella. Els vols conèixer? Te’ls presentem a continuació.

Vibrador amb control remot

És un dels joguets que estan més de moda aquest any. És un joguet que excita tant nois com noies, així que ambdues parts en gaudeixen. Actualment, hi ha diferents models entre els quals escollir, però el model Lelo Tiani 3 és el que més vendes està registrant en els últims mesos.

Té un disseny senzill però molt versàtil, és a dir, s’adapta a tot tipus de cossos. Gràcies al seu disseny i a la seva facilitat d’ús, es presenta com un joguet perfecte per sortir de la rutina sexual i obtenir nous plaers. El vibrador té diferents potències i compta amb un estimulador directe del clítoris. La bateria dura molt i pot ser controlat fàcilment per la parella. És una gran opció per seguir el ritme de la escena romàntica.

Anell vibrador

Els anells vibradors també estan de moda per les experiències que són capaços d’oferir. Si busques una eina útil per al sexe en parella, aquest joguet sexual no et decebrà.

Al mercat hi ha diferents opcions, però el model Lelo Tor 2 és un dels més venuts. Aquest no només ajuda a que la dona obtingui més plaer, sinó que també és de gran ajuda per potenciar l’erecció. L’excitació per ambdues parts és molt gran, d’aquí que sigui normal que estigui tan de moda. Actualment compta amb sis velocitats, només cal escollir la adequada per a cada moment i gaudir.

Wearable

És un vibrador de mans lliures que ha guanyat importància en el món dels joguets eròtics. És molt fàcil d’usar i aporta plaer extra per gaudir més de la relació.

El model Dame Eva és una opció a valorar. Es compra molt perquè s’adapta molt bé a la vulva i els llavis. Així és més fàcil realitzar una estimulació completa, inclosa la del clítoris. Es pot utilitzar de forma individual o durant la penetració. Aquesta última opció ajuda a que la dona obtingui més plaer i gaudeixi més durant la relació.

Succionador

Segueix estant en el més alt del rànquing de vendes dins del sector dels joguets sexuals. El Satisfyer continua sent un joguet de moda i segurament ho seguirà sent durant molt de temps.

És perfecte per a la estimulació del clítoris. Per fer-te una idea, treballa com si es fes una estimulació oral, però en ser mecànic, el plaer sempre és més intens. És una bona opció per a ús individual o en parella quan no s’arriba a l’orgasme de manera natural.

El Satisfyer funciona de manera silenciosa i precisa, per això les persones que el fan servir sempre estan molt contentes. Actualment, hi ha diferents models disponibles. Per exemple, el Satisfyer Pro 2 compta amb 11 nivells d’intensitat i una bateria amb una autonomia superior a una hora. Això fa que sigui un joguet molt complet i per això l’hem inclòs en aquesta llista.

Succionador aquàtic

A moltes parelles els agrada tenir relacions sexuals a l’aigua. En aquest cas, la indústria ha creat un succionador aquàtic que ofereix els avantatges del succionador, però amb la possibilitat d’utilitzar-lo a l’aigua.

Les nostres noies recomanen el Sila Aqua perquè és el més complet i sol oferir les millors experiències. Funciona amb estimulació d’ones sòniques, la qual cosa fa que el resultat sigui molt positiu. És molt silenciós i, a més, ofereix diferents modes de vibració. Un joguet eròtic molt complet a un preu competitiu.

Joguet envoltant

És un altre dels joguets més de moda, utilitzat per homes. Té un disseny especial que se centra en la estimulació de la part inferior del penis. Es pot definir com un joguet complementari per aconseguir una satisfacció sexual completa.

Tot i que a primera vista pot semblar senzill, no ho és. És un joguet molt complet, amb una autonomia de fins a una hora i cinc configuracions de vibració. Així cada persona el pot ajustar segons les seves preferències. A més, és resistent a l’aigua i s’adapta a tots els tamanys de penis. Alguns models, com el Hot Octopuss Pulse Duo, funcionen amb control remot.

Anells per al penis

Són joguets sexuals que també estan de moda. Es poden utilitzar per dos motius: en primer lloc, per aconseguir que les ereccions siguin més fortes; en segon lloc, per retardar l’ejaculació, allargant així la relació i augmentant el plaer.

El joguet està format per tres anells de silicona, té un preu assequible i ofereix gran flexibilitat. L’únic problema és que a vegades pot prémer massa, cosa que fa que no tots els homes se sentin còmodes.

Related Posts